Previous
Next
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Welkom op de website van NOTS radio. NOTS radio is ontstaan met het idee dat er meer is dan alleen de singles/hits die je vaak hoort op de radio of in de media. Vandaar de naam NOTS “Not Only The Singles” radio.

Om een gelijkmatig en relaxte sfeer te creëren wordt er uitvoerig gezocht en geluisterd naar ‘nieuwe’ nummers die passen in het concept van NOTS radio, voordat ze geplaatst worden in de afspeellijst. Ook wij houden van experimentele muziek en zoeken naar nieuwe sounds , maar proberen het wel in de relaxte sfeer te houden.

Het talent en kwaliteit in de hedendaagse muziek is erg hoog, zeker met de opkomst van betere software, meer uitleg op YouTube en eigen mogelijkheden om op te nemen. Helaas horen we daar weinig van met het huidige regime, en wij hopen meer onbekendere acts/bands ten gehore te brengen.

De visie van NOTS Media is om variatie te brengen en om onbekender werk naar voren te brengen dat potentie heeft om ook emoties te raken, ons kan inspireren om bijvoorbeeld muziek te maken of creatief bezig te zijn, of om gewoon te relaxen en er naar te luisteren.

Een album bestaat meestal uit ongeveer 9 a 10 nummers en meestal 2 a 3 singles. Naar ons idee zijn de andere 8 a 9 nummers op een album soms ook interessant om te beluisteren en af te spelen.Met donaties kan de geluidskwaliteit verbeterd worden, het aantal slots (kanalen) vergroot worden (aantal tegelijk luisterende luisteraars), nieuwe muziek gezocht worden & meer promotie voor de radio.

Ook is het belangrijk om te blijven bestaan, daarom zal er goed gekeken worden waar we donaties voor gebruiken en wanneer we gaan ‘upgraden’.
NOTS radio is een onderdeel van Stichting NOTS Media. De stichting is opgericht begin 2019 met dezelfde gedachten als eerder besproken onder de kop NOTS radio.

De reden dat NOTS Media opgericht is overkoepelend aan NOTS radio is om de mogelijk te hebben om in de toekomst mogelijk meer media kanalen te voorzien van onze visie. Maar voor nu is NOTS radio de hoofdzaak.

Gegevens Stichting NOTS Media: 

Kvk-nummer: 73807478.